Besede so “krive” za …

Besede so “krive” za marsikaj; tudi stanje na vašem računu.

Osemdeset odstotkov ljudi prebere le naslov maila, začetek teksta v facebook objavi, mogoče še podnaslov spletne objave. Nato gredo naprej.

Pisanje prepričljivih besedil je tisto, kar odloča o uspešni prodaji vašega izdelka ali storitve.

Zato je za uspešno poslovanje danes odločilno najti nekoga, sposobnega pisanja tekstov, ki pritegnejo. Sploh zdaj, ko se vse – celotno poslovanje, komunikacija in prodaja – seli na splet.

In zdaj še en dih jemajoč številčni podatek: štiriinsedemdeset (ja, 74!) odstotkov bralcev spleta je pozornih na slovnične napake ali spodrsljaje v slogu. Več kot polovica bralcev po tem, ko na vaši spletni strani najdejo prvih par napak, odide. Brez nakupa. In – kar je še huje – ne vrnejo se več.

Besede, pisane in govorjene, pa tudi nastopanje so bili vedno pomembni; danes, v poplavi besed in posnetkov, so odločilni. Kajti ljudje nimajo časa in ne pozornosti, da bodo gledali in brali vse.

Prebrali, pogledali – in na koncu kupili – bodo le tisto, kar izstopa.

In seveda kar je bilo pravilno – tudi slovnično pravilno – skomunicirano. 

To je to točno to, kar potrebujete, in jaz vam lahko pomagam 🙂

Za vas lahko pišem:

  • besedila za spletne strani
  • tekste za katera koli družbena omrežja
  • bloge
  • besedila za brošure, letake, promocijske materiale
  • pišem intervjuje, članke, reportaže
  • besedila za oglase na družbenih omrežjih ali kjerkoli drugje.
  • sicer nisem lektorica, ampak sem profesionalno deformirana in vse tekste, ki jih dobim v roke najprej preberem skozi lektorsko oko, tako da lahko tudi lektoriram 🙂 pa tudi kakšno prevajanje bi mi šlo od rok (iz nemščine, angleščine, italijanščine ali francoščine, čeprav slednjih dveh jezikov nisem govorila že lep čas :/ … bi se pa hitro znašla 🙂

Še nekaj je, v čemer sem zelo dobra in vam lahko pomagam, če slučajno potrebujete pomoč. Boste praznovali, pripravili kakršno koli obletnico, pa še nimate nagovora ali govora?

Imate vse to že napisano, pa ne veste, ali je primerno ali slovnično pravilno? Ali pa bi radi, da vam nekdo samo prebere, preden objavite (in mogoče kakšno malenkost popravi 😉 ) Mogoče rabite koga, ki bi vaš dogodek povezovalali le napovedoval različne govorce?

Skratka: branje tekstov, ki jih napišem jaz, bo opravilo pol prodaje kar samo 😉 Dogodek pa se bo odvil v prijetnem in sproščenem vzdušju.

Izstopite iz množice! Pokličite me ali mi pišite; vsi moji naslovi so pod zavihkom Le en “klik” do mene. 🙂

%d bloggers like this: