Gospodarica prstanov, drugič

Pa sem ga dobila, prstan! Sicer ni za prst, a ne bodimo malenkostni.

Najprej mogoče popravek, da bom čisto natančna. Nisem ga dobila; kupila sem ga kar sama. In, ja, res ni za prst, sta si ga pa – o penis ringu govorimo, da ne bo nesporazumov – prav na roko nataknila že dva od mojih po nočni omarici stakljivih mulcev. A, počasi; gremo lepo po vrsti.

Najprej: osvežitev spomina. Pred kakima dvema letoma sem pisala o svoji želji, da bi mi predragi moj izvoljenec kupil prstan. A ne za prst, da se razumemo. Dobro, drži; želja po poročnem prstanu je bila sicer prva in zato sega še dlje časa nazaj. A, ker je padla v vodo in ker sem jaz očitno manijak na prstane – kakršnekoli – sem lepega dne in kar nekaj krat več lepih dni po tisti želji za poročnim prstanom dobila tudi željo po penis ringu.

Bilo je valentinovo, spomnim se kot včeraj, in mojega korenjaka ni bilo doma. Deca so popadali v posteljo, jaz pa – ah, razkošje! – v miru na fb, kam pa drugam. Nakar vidim objavo ene od mojih fb prijateljic. Zapis srečnice, obdarjene ob dnevu zaljubljencev. Fotografija škatle, v komentarjih pa sami mežiki in veliiiiki nasmeški. Sklepala sem, saj na fotografiji nisi mogel videti nič, razen nalepke na škatli, da je nekaj … žgečljivo zanimivega. Moj firbec je neznanski, to je tako ali tako znano, in ker sem, kot pravim, uživala nekajdnevni samski stan, saj je bil moj gospod na službenem potovanju na drugem koncu sveta – tako daleč, da niti telefonski seks ni prišel v poštev, saj naju je non stop prekinjalo – sem seveda pokukala. Na to spletno stran. Pokukala. In ostala … kaki dve uri. Popolnoma očarano nad novostmi med seks igračkami me je minila celo moja kronična zaspanost.

Sledilo je – sporočilo. Njemu, seveda. Pisalo je le: »Glej to!! Plačaš lahko s Pay palom«. Naslednji dan je njegov odgovor vseboval le eno vprašanje: »Kaj je to?«, ko pa je prišel domov, pa ga je najbolj zanimalo, kdo mi je za to povedal. Tudi on je precej firbčen, če še nisem omenila.

No, to je bilo to. Od takrat mi je srce zatrepetalo ob vsakem paketu, ki ga je prinesel domov in ni jih bilo malo. A – nič zame. Med drugim je naročil: dvakrat spodnje hlače; zase. Najmanj dvakrat spodnje majice, prav tako zase. Neko čudno zadevo za električno stimulacijo mišic hrbta ali vratu ali česar drugega, skratka nek čuden masažer, ki sem ga dovolila le enkrat nalepiti name, saj je bilo tisto »masiranje« daleč od prijetnega. Bolj zbadanje kot kaj drugega. Pa je spet prišel paket. Knjiga. Spet? Prehransko dopolnilo. Eh…

Seveda sem zinila – enkrat, dvakrat, trikrat: »Kaj tisto zadevo boš že naročil, ali ne?« Da nima več linka, je bil eden od odgovorov. Fučkaj ga, jaz tudi ne. Ampak, ker sem tako dolgo brnela, se je spravil iskat in nekega dne je dejansko prispel paketek. A takoj sem vedela, da ni s tiste spletne strani. Kajti gor je pisalo »50 shades of gray«. Okej, upam, da ne bo le sivina in senca, sem si mislila; je pa točno tako bilo.

Ta penis ring ni bil senca od tega, kar sem jaz videla in si želela. Bil je čisto navaden obroč – in to celo prevelik! – iz gume. Ni bil raztegljiv, niti tak, da bi kaj stisnil, kaj šele, da bi imel tako posebno kvadratno izboklino, ki naj bi celo vibrirala.

Nič, sem si rekla, bo treba vzeti stvari v svoje roke. In sem jih. Spet. Ker sem namreč vmes, ko sem imela kakšno sekundo več časa med brskanjem po moji priljubljeni trgovini – drogeriji – opazila, da so te igračke začeli prodajati tudi tukaj. Ogledala sem si ponudbo. Sicer ni bilo niti blizu tiste spletne strani, a – ni bilo slabo. Eden je bil podoben tistemu neuporabnemu, ki je prispel po pošti in je medtem že romal v koš. Druga dva pa temu, kar sem jaz enkrat že videla. Prvi – dražji, z zamenljivimi baterijami; drugi – cenejši, ki ga uporabljaš, dokler ne crkne baterija. Potem pa ga lahko uporabljaš brez baterije ali pa ga pač zalučaš v koš.

Odločila sem se za slednjega. »Mogoče nama ne bo všeč … za poizkus bo pa okej,« sem razmišljala in ga še isti dan, ko naju je pozna ura odrešila podmladka, komaj uspela splahniti pred prvo uporabo.

Priporočam? Absolutno. Drage ženske – še danes pojdite v drogerijo. Tam se sicer vedno najde kaj zelo uporabnega, a tudi kaj manj koristnega, hkrati pa strašno zabavnega. Tudi dobesedno zabavnega. Zadeva ima namreč na strani tiste kvadrataste izbokline gumbek, s katerim vibriranje – če si ga vklopil, seveda – tudi ugasneš. Po prvem testiranju takole leživa in »bzzzzz« ono še vedno vibrira. Jaz sežem proti njemu, stisnem gumbek in ono reče: »Bzz bzz bzz.« »O,« reče moj dragi navdušeno: »To ima pa več ‘muzik’!«

Na koncu še dodatek o tem, kako uboga bitja smo pravzaprav starši. Mogoče tudi o tem, da smo predvsem bitja skoraj čisto brez intime. Kajti jaz sem ta najin prstan dala – kam drugam pa ga naj vtaknem?! – v svojo nočno omarico. Kjer imam spravljene recimo tudi kake rezervne ključe, pa baterije, pa neke papirje … skratka, nič posebno zanimivega za otroke. A nočna omarica je – sama se spomnim sebe – očitno magnet za raziskovanje. Moja, da ne bo pomote. Po njegovi nikoli ne stikajo. In jaz sem penis ring nič hudega sluteč pospravila v prvi predal. Lepega dne pride hčerka v kuhinjo z iztegnjeno roko in pravi: »Mami, kako lepa zapestnica! Jo lahko imam?«

Sin je šel še dlje, vklopil ga je. Komaj sem ga prepričala, da to res ni igrača. Zanj.

Objavil vidakividi

Najbolje me opiše beseda srce, najbližje mi je besedna zveza imeti rad. Ljubim živali in naravo. Pa ljudi, ki jih pretapljam v besede. Največ mene najdete v kolumnah mojega bloga "Vida, ki vidi". Da, tudi to sem jaz. A to so le koščki mene in mojega srca. Sem predvsem avtorica; pišem vse, kar kdorkoli potrebuje: besedila za spletne strani, tekste za družbena omrežja, bloge, besedila za brošure, letake, promocijske materiale, pišem intervjuje, članke, reportaže, besedila za oglase ... Potrebujete nekoga, ki vam besedilo le prebere (in mogoče le majčkeno popravi?) Tukaj sem! :D

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: